kampen mot anorexin

About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Annonser

Kommentarer till: "About" (6)

 1. Maila mig så kanske jag kan göra dig gladare! Vi kan ta en tur i min Porsche – det brukar man bli glad av 🙂 Gissar att du behöver lite spänning och ny energi i livet. Jag kan ge dig det.

  Kram/Marlon

 2. Jag har följt din blogg väldigt länge, ända sedan jag själv var pro ana och letade febrilt efter tips och trix för att bli smal, vad som var idealet för smalt i mitt huvud. Otroligt djävla smalt, inte bara smalt utan sjukt smalt, ett vandrande sklett med skinn och ben.
  Jag har tänkt så länge på att jag skulle skriva till dig, peppa dig när kommentarerna om att du skulle ha tjocka armar(skrattar bara jag tänker på det, jisses) gnager i ditt huvud, och att du skulle photoshopa dina bilder.
  So here I am girl, din blogg hjälpte mig i kampen mot döden, att du klarade av det(och kämpar så hårt fortfarande) var en av drivkrafterna till att jag lever och går här idag. Jag vill att du skall veta det, så det kanske gnager lite mindre en annan dag, tills det en dag bara kittlas i näsan lite. Dina ord hjälpte mig att bli frisk, hjälpte mig till ”normalvikt”(är lite underviktig fortfarande, BMI på runt 18-19 eller nåt, vem fan bryr sig!).
  Stå på dig. Kämpa. Sluta aldrig tro.

  Utan dig skulle jag inte skriva här idag

  Kram, Lee

 3. Hej,
  jag heter Måns och jobbar som reporter för ett samhällsprogram i P3 som heter Verkligheten. Först oich främst, tack för en fin blogg, jag tror att det betyder mycket för många.
  Vet du, jag håller på med ett reportage om Isabelle Caro och hennes tragiska bortgång, och skulle gärna vilja prata med någon som följt henne och känner igen sig i hennes kamp. Jag får en känsla av att du har följt henne under en tid?
  Skulle inte du kunna maila mig, så fortsätter vi prata så, helt utan att du behöver lova någonting eller så där? Du har min mailadress.
  Tack, vi hörs. Ha det fint!
  hälsar Måns

 4. Hej!
  Måste prata om en sak med dig. Kan du maila?

 5. Hej! Jag hittade precis till din blogg och jag tycker att den är oerhört intressant. Jag heter Jessica och går just nu mitt sista gymnasieår, och mitt projektarbete handlar om psykisk ohälsa bland unga. Jag har själv varit deprimerad och tänkte nu göra en tidning om detta folkhälsoproblem, med inslag av olika psykiska sjukdomar. Jag tänkte nu fråga dig om du har lust att ställa upp på en intervju eller berätta något som jag kan använda i min tidning? Tidningen kommer endast tryckas för eget bruk. Keep on fighting! Kram Jessica

 6. Hej, jag heter Gabrijela Nujic, går 3:e året på Östra Real. jag skriver ett projektarbete som handlar om olika ätstörningar i dagens samhälle. Därför skulle jag vara oerhört tacksam om du skulle vilja svara på några frågor?
  maila gärna mig på Gabrijela_nujic@homtail.com
  tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: