kampen mot anorexin

Jag vägde mig precis. Hittade en digital våg hemma hos min mamma.

Jag väger 45,9. 46 kg. Jag börjar nästan gråta. Jag är fet, fet, fet. Jag vill dö, och kräkas upp räkorna jag precis vräkt i mig.

Förlåt för detta inlägg. Jag vet att det är dåligt inflytande att lägga upp vikter och längd i en anti – pro – ana – blogg. Men VAFAN. Jag vill dö. Fettet hänger, slänger, äter upp mig. Jag gråter, jag vill dö, jag vill inte leva.

Annonser

Kommentarer till: "Min vikt: så här väger jag just nu." (22)

 1. Jag vågar inte väga mig, får ångest och sitter och skakar bara jag tänker på en våg. Men jag antar att jag inte kan gå hela livet utan att väga mig, så gör jag det hellre när jag väger 45 och kan göra nåt åt det eller när jag väger 95 och det är hopplöst? 😦

  • fast å andra sidan, när du väger 95 är det som lättast att gå ner i vikt 😀 då kan du gå en promenad om dagen och tycka att du är duktig och gå ner typ ett kilo om dagen 😛

   jag hade en period där jag inte vägde mig. Eller okay, den varar fortfarande. att väga sig är ju värdelöst. ta kläder och spegel som våg istället, det är min metod 🙂 styrkekramar till dig!

   • Försöker göra det nu, har inte vägt mig på ungefär en månad. Men varje gång jag går upp på vinden där vågen är gömd måste jag ha min pojkvän med mig så jag inte gör mig själv olycklig genom att väga mig. Mäter nästan varje dag och granskar mig i spegeln, men det känns inte lika konkret som en vikt. Ioförsig kan man ju inte lita på vikten heller eftersom den påverkas av vatten, mens, muskler osv.

 2. hur lång är du?

 3. Du fick panik när du insåg att du väger 46, gissa hur jag mådde när jag vägde mig idag och vågen visade 65.

 4. Jag tycker synd om er som lider av den här sjukdomen.
  det är så chockerande knäppt i en frisks ögon. JAG är överviktig, du är underviktig.

  men om jag vänder på frågan så här, va ärlig.
  Om du ser dej själv som fet, hur ser du mig då som väger nästan dubbelt så mycket?

  • om jag skulle se dig på stan skulle jag förmodligen tycka att du var skitsnygg och perfekt.

   jag ser inte mig själv som jag ser på andra. alltså, jag vet ju att jag har en skev syn på mig själv. Jag är ju fetast på hela jordklotet egentligen. ALLA människor är smalare än mig.

 5. Jag vill hålla om dig med alla mina kilon och läka dig…
  Önskar dig insikt, lycka och välmående, du har inte ett uns fett…
  Mina ord lär inte räcka till…
  Jag slutar…
  Andra förstår dig säkert bättre, hoppas du finner din väg…

 6. Gumman, du är fin så som du är. Bry dig inte om vad folk säger till dig överhuvudtaget. Jag väger inte lite. Väger 64 kg och är riktigt nöjd med min kropp för att jag inte bryr mig om andra. Det är mig jag har min kropp för, ingen annan. Vill någon ha mig så får dom ta mig så som jag är.

  Ännu en gång, Du är vacker! Jag är helt seriös nu, säger inte så bara för att visa medkänsla eller något sånt. Jag tycker att du är vacker. Men nu får du ha det bäst!

 7. 45 kilo är ingenting. det är luft.

 8. Ja, jag måste bara säga att du är väldigt insiktsfull och stark. Det du skriver är jättebra.
  Jag har riktigt stora problem med att komma nära folk, alla. Har som du, inte känt/känner mig älskad och tillräckligt bra.
  Nu: självpress, tvångstankar, självskadebeteende, & anorexia.
  Jag är 14. Och PRECIS som du har jag börjat röka på tillsammans med äldre kompisar.
  Aldrig aldrig någonsin känt mig trygg och att man kan lita på någon. Fan.
  Tänker inte skriva kämpa på för de gör alla.
  Du är fantastisk, och du kan klara vad som helst. älskar din blogg förresten..
  kram

  • jag vet inte vad jag ska säga. det är så svårt. stay strong tjejen, och vet att även ifall det inte finns någon i din närhet som står på din sida, så vet att jag och alla andra här på min blogg står på din sida.

   massa kramar ❤

 9. Jag förstår exakt hur du känner, men jag önskar jag kunde få dig att inse att något kilogram hit eller dit verkligen inte syns… Det är först tvåsiffriga viktförändringar som faktiskt börjar synas på kroppen på riktigt. Jag, till exempel, väger just nu ungefär sju-åtta kilo mera än när jag var som sjukast – och ändå kan jag ha samma kläder och ser i princip likadan ut, bara lite mer levande och frisk i ansiktet…

  Men fundera på om det verkligen är klokt att låta siffrorna på vågen styra måendet sådär mycket? Att till exempel använda kläderna som måttstock är mycket mer pålitligt – de ljuger aldrig.

 10. Du är inte tjock hjärtat! Du är smal! Önskar du kunde se de själv! ❤

 11. Alltså jag förstår inte…du väger 46 kg och är ca 1.75 lång om jag inte minns fel? Hur kan du ens stå upp liksom…? Jag menar, har du inte sjukaste näringsbristen? När jag vägde som minst kunde jag bokstavligen inte ens stå upp vissa dagar. Du verkar ju ändå ha en aktiv vardag med hästar och allt, hur orkar du?

  • haha, du skulle sett mig nyss 🙂 satt med min mamma vid matbordet, gick upp och demonstrerade en aktion, och höll på att ramla in i katten lila matställe. jag har noll balans.

   jag rider ju inte längre. just nu tränar jag ingenting på dagarna (om man inte räknar sit ups och sådant hemma förstås). 🙂

 12. Är det du på bilden?
  kram

 13. kämpa! en dag kommer det vända <3<3

 14. Det ser ut som att du ska gå av. Om du tycker att du är äcklig för att du är fet, så ser resten av världen dig äcklig för att du är för smal…

 15. Vad önskar DU att vågen hade visat då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: