kampen mot anorexin

Ge mig din Einstein

Kanske är det därför jag straffar mig själv? För att jag… vill vara som alla andra?

Jag är trött på att… vara MER än folk jag umgås med. Det är därför jag gör allt för att stå ut. Jag svälter mig själv, för då slipper jag umgås med andra människor, och jag blir korkad.

Jag dricker för att döda hjärnceller. Jag undviker att vara mig själv, för när jag säger något som folk inte kan förstå så skämtar dom bara, alternativt säger något som får en att stöna högt i huvudet. Återigen tänker jag ”oh jesus, det där kom jag på när jag var 12. Tänk steget längre, idiot.”

Jag har perioder när jag stänger in mig själv, när jag pratar med folk. Min psykolog frågade varför jag gör det.

”För att… jag blir… irriterad, i brist på bättre ord. Det folk säger har jag hört sägas tusentals gånger tidigare. Kan dom inte komma på något nytt? Måste dom påpeka det uppenbara? Jag blir så irriterad på deras ointelligens att jag stänger in mig själv. Varför ska jag diskutera saker med folk, när jag redan gått igenom det flera gånger om i huvudet?” brukar jag svara.

Jag vet att jag antagligen är orättvis nu. Hata mig inte för det. Ge mig telefonnumret till någon Einstein i din omgivning istället, så jag har något att göra.

Annonser

Kommentarer till: "Ge mig din Einstein" (5)

  1. du kanske har aspbergers?

  2. och, jag vet, det stavas inte med b..

  3. Hej Paris!

    Det skulle vara jättetrevligt om du gjorde personlighetstestet på mypersonality.info, man lär verkligen känna sig själv och det är väldigt intressant.

    Ps. Min 14-åriga bror är min einstein. Han fick 142p när han gjorde ett IQ-test SLARVIGT. Under 1% av befolkningen har 142. Hans personlighetstyp är btw INTP (introverted, iNtution, thinking, perceiving, om du vill ta reda på vad det betyder, skaffa ett konto på mypersonality.info!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: