kampen mot anorexin

‎16 Million people in Pakistan need our help, they are facing a worsen crisis than the Tsunami and Haiti earthquake combined -make a donation where you can!”

Are you fucking kidding me?

Okay. Så här är läget. Thailand + Haiti är båda turistställen. Soliga, fina stränder, goda drinkar och ödmjuka människor.

Pakistan är känt för sina terrorister, sina galna, skrikande, pyjamasklädda, kvinnoförnedrande män. Som alla springer runt och sjunger ”insh Allah!” samtidigt som dom självmordsbombar och tror att Gud verkligen finns och hans högsta önskan är död åt alla amerikaner och alla som är annorlunda. Dom bygger kärnvapen och tror på allvar att världen ska tycka att det är okay. Dom skapar krig för att någon hög politiker nyser i kyrkan, vilket är en synd.

Såg en dokumentär nyss, om Irak. Dom intervjuar en man som svarar på frågan om kärnvapen:
”Varför världen inte vill att vi ska ha kärnvapen? För att vi är ett land som är på väg upp!!! Vi är ett hot mot världen, för vi utvecklas snabbt och vi är ett bra land! Dom är rädda för oss!”

Nej, din inbilska muslimjävel. Folk vill inte att ni ska ha kärnvapen för att ni kommer använda dom HELA tiden, för ni krigar så fort någon säger ”din mamma”. Folk ÄR rädda för att ni kommer skapa ett tredje världskrig.

Och sen undrar politikerna varför Sverigedemokraterna är på väg in i riksdagen. DÖH, dags att vakna upp?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: