kampen mot anorexin

Carolina

Eftersom du är så fruktansvärt omogen och löjlig att du skriver hat – brev till mig via Facebook, och sedan blockar så att jag inte kan svara, så gör jag det här istället.

Jag vet precis vilka du umgås med. Jag tycker att du är oerhört barnslig som ska klanka ner på Sofia som du gör i dina mail.

Jag har MVG i alla ämnen nu Carro, och jag pluggar för att bli det dina föräldrar är.
Vad du gör just nu är lite onämnbart, vad? Sitter hemma och rullar tummarna och krökar sönder din hjärna – det märks i alla fall på dina kommentarer. Dom har ingen styrka, inget som ligger bakom dom.

Att säga att jag sitter i badkaret och gråter har verkligen inget att göra med mina killar. Jag har inte svårt att ty mig till killar – du kanske förstår varför när du ser vad du har gjort mot mig? Tjejer brukar vara backstabbers mot mig, därför har jag valt att ty mig till killar. Och FYI, det är TVÅ killar på fem år. So shut the fuck up. Hur många har du använt, utnyttjat och slängt iväg?

Du har visst litat på mig. Du har tytt dig till mig och du har sagt saker som du vill inte ska bli hörda. Och jag tänker inte vara den lägsta personen här, och berätta om allt du har sagt. Jag sjunker inte till din nivå.

Nå, jag kanske aldrig har varit din vän, men du har varit min. Och det gör ont i hela mig när jag inser att allt jag har varit för dig är ett stort skämt. Du borde skämmas för att utnyttja folk så där. Och att ens säga att JAG är den som manipulerar? H*rreg*d, vad är det du har gjort mot mig? Har jag på minsta vis ens använt dig för något? NEJ.

Och återigen, dom saker du säger om Sofia är barnsliga och onödiga, så det tänker jag faktiskt inte svara på. Hon har åtminstone inte spottat mig rakt i ansiktet, som du har gjort. Och att kalla Jossan för tattaren, det är bara onödigt.

Vågar du svara, eller är ditt främsta argument fortfarande ”oh hon och hon snackar skit om dig, hahahahaha” ?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: