kampen mot anorexin

Ni är vackra!

Vackra, underbara människa. Jag blir så rörd, och jag hoppas att du inte har något emot att jag publicerar en del av ditt brev här.

”… men nu till frågan.. Sitter jag i skiten igen? En del av mig säger att jag redan vet svaret, en annan del är helt förvirrad och vet faktiskt verkligen inte.

Sen så vill jag berömma dig. Att vara ett stöd, en hjälp, för hundratals, tusentals, tjejer och killar är inget du bett om att få vara, men det har du blivit och det faktum att du hjälper dina läsare att förstå en jävla massa saker.. Det säger mycket om dig. Trots att många numera ser det som ett ‘måste’, trots att de näst intill kräver och kväver dig, så fortsätter du.”

Den del av dig, som vet svaret, har rätt. Du kanske inte håller på och drunknar i gyttjan, men du är på väldigt god väg.

Jag önskar bara att ni kunde se hur vackra ni är. Ni skriver så vackert, ni säger allting så varmt och hjärtligt, ni får mig att känna… kärlek. Underbara, fina, fantastiska, extraordinära, exklusiva, det finns inte nog med adjektiv för att beskriva er. Fan vad underbara ni är.

(Kan ni inte allihopa buntas samman och skickas till mig så jag kan få krama er och mysa med er? I LOVE YOU! ❤)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: