kampen mot anorexin

Dryg, drygare, drygast

Angående dryghet:

Det var någon som tyckte att jag var dryg som skröt om att jag bara umgicks med rika personer för att dom åtminstone inte snor från mig och att jag har dubbelmoral.

Vet du, det är en jäkla skillnad på att vara trevlig mot alla och välja mellan vilka man umgås med eller att vara otrevlig och tro att man är förmer än andra.

Jag är ALLTID trevlig mot folk. Det är ju inte precis så att jag går fram till någon, tittar på deras kläder som ser ut att komma från H&M, fnyser och går därifrån. Det finns inte i min värld att jag skulle göra så.

Jag har haft flera vänner som inte har haft samma ekonomi som mig, men det slutar alltid likadant, att dom lånar pengar och kläder av mig men dom lämnar aldrig tillbaka något. Är det så konstigt att jag väljer att inte umgås med dom då? Hade en rik person gjort samma sak hade jag ju valt att sluta umgås med den personen också.

Angående mitt utseende och att jag skulle skryta om det och mina märkeskläder – säg när jag har gjort det så ska jag kommentera det. Jag HAR sagt att jag ofta blir missförstådd för att folk bara ser till mitt utseende – det är väl inte att skryta?!

Jag har skrivit att jag blir ledsen över att folk jämt dömer mig för mitt utseende och mina kläder. Har ni någonsin sett mig skriva: ”alltså idag var jag så jävla snygg, jag hade en perfekt hårdag och alla glodde på mig för att jag var så snygg, and who can blame them? Jag är så jävla snygg att det gör ont i folks ögon, och jag älskar det!”

Jag tror att du blandar ihop mig med Kissie.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: