kampen mot anorexin

Tänder – nej, jag spyr inte speciellt ofta. Däremot småäter jag och jag har näringsbrist så mina tänder har fått massa konstiga fläckar som aldrig kommer att försvinna.

Rebecca Simonsson – jag har träffat på den kvinnan några gånger, och ja, jag har verkligen något emot henne. Hon är otrevlig och dryg, tror att hon är förmer än andra och är verkligen inte den skarpaste kniven i lådan.

Är det något jag inte klarar av så är det dryga och otrevliga människor. Folk som tror att dom är bättre än andra är det oftast något fel på. Inser dom inte hur små dom egentligen är? Vad betyder berömmelse? Vad betyder en människa? Vad är det som säger att någon är bättre än någon annan?

Dom flesta människor tror för mycket om sig själva. Man tror att det man gör har så himla stor betydelse. Att det dom gör har så stor betydelse.

I det långa loppet betyder du skit. Du är en myra i en ofantlig galax som ingen kan förstå sig på. Du lever i en millisekund av universums tid. Du lever, du äter, du jobbar, du älskar, du dör. Så ser allas liv ut. Vad fan gör dig så himla speciell?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: