kampen mot anorexin

Lite frågor och svar


Cocaine Kate

Tänkte att när jag ändå sitter här framför datan så kan jag svara på två frågor jag har fått.

En fråga om varför jag länkar dom jag har under länkar:
Mest för min egen skull faktiskt. Är alldeles för lat för att ha egna favoriter, så jag använder mig själv utav mina länkar.

Två av mina nära kompisar är drogberoende. Har du nåt tips hur jag kan hjälpa dom att sluta?! Sen undrar jag verkligen om man typ sköljer näsan eller ”rengör” på nåt sätt efter att ha snortat? För får man inte hål i nässkiljeväggen annars som man har sett på vissa kändisar?
Dom måste inse det själva. Jag har en vän som precis har börjat ta tag i sig själv igen och jag är så jävla glad för hennes skull. Men på något viss måste dom hamna på botten innan dom kan ta sig upp igen.
Visa dom alla negativa saker som finns med droger! Hur dom gör dig korkad, ful, fet, dålig hy, hår, aggressiv, dum i huvudet, osv.

Sedan kan jag bara säga att jag inte har något svar på den där nässköljningsfrågan. Jag har ett sår i min näsa sedan mina ”snortardagar” som aldrig läker. Det är verkligen sjukt irriterande, fatta att jag går runt med ett litet ”jack” i övre delen av näsborren hela tiden. Fult, och så svider det som helvete när det går upp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: